miercuri, 9 octombrie 2019

CE FRUMOASĂ E...MUZICA la biserica Sfântul Pantelimon - Foișorul de Foc din București, 13.10.2019, ora 15.00


Concert aniversar de pian, manifestare găzduită în cadrul seratelor ATENEUL SFANTULUI PANTELIMON de la parohia Sfântul Pantelimon de la Foisorul de Foc din Bucuresti, duminică, 13 octombrie 2019, de la ora 15.00. 


În contextul „Anului omagial al satului românesc (al preoților, învățătorilor și primarilor gospodari)” și „Anul comemorativ al patriarhilor Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu și al traducătorilor de cărți bisericești” și cu ocazia celui de-al doilea hram al bisericii Sfântul Pantelimon - Foișoru de Foc din București dedicat Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, ATENEUL SFANTULUI PANTELIMON a organizat duminică, 13 octombrie 2019, de la ora 15.00, serata aniversară CE FRUMOASĂ E...MUZICA.
Serata a fost susținută de soliștii clasei de pian îndrumați cu măiestrie de doamna Olga Szel, profesor la Colegiul National George Enescu.

Evenimentul a cuprins vernisarea expoziţiei de icoane cu chipul Sfântului Ierarh Andrei Șaguna, pregătită pe parcursul celor patru ateliere de pictură pe lemn care s-au derulat în cadrul programului ”Ateneul Sfântului Pantelimon”.
Serata "Ateneul Sfântului Pantelimon" a fost prezentată de Cristina Teleanu.

 

Niciun comentariu: