luni, 26 iulie 2010

VIATA SF. MC. PANTELIMON - INREGISTRARE DE PE RADIOTRINITAS

In fiecare zi de vineri, ora 17.oo, la biserica Sf. Pantelimon de la Foişorul de Foc au loc ore de cateheză pentru copii, desfăşurate sub numele "Hristos împărtăşit copiilor". Scopul acestui proiect este de a transmite copiilor, încă de la cele mai fragede vârste, învăţăturile biblice şi a-i ajuta astfel să atingă maturitatea întru credinţă. Cateheza susţinută pe baza unui ghid catehetic se desfăşoară în biserică, pentru a spori şansele fiecărui copil de a deveni un creştin practicant.

Pentru ca lecţiile să fie plăcute şi a se crea legături de prietenie între copii, prima parte a cursurilor s-au finalizat in luna iulie 2009 cu un proiect practic care a constat în punerea în scenă a piesei de teatru religios "Sfântul Pantelimon, doctorul fără de arginţi", jucat în ziua de 27 iulie 2009, hramul bisericii din str. Iancu Căpitanu, nr. 24, sec. II, Bucureşti.

Mai jos puteti viziona cateva secvente fotografice din timpul reprezentatiei pe fondul unei inregistrari radiofonice a piesei de teatru in interpretarea copiilor care au participat la orele de cateheza "Hristos impartasit copiilor", difuzate de postul de radio Trinitas in ziua de 27 iulie 2009, in cadrul emisiunii "Biserica in societate".

Niciun comentariu: