luni, 4 septembrie 2017

Periodicul "Ateneul Sfantului Pantelimon" a fost epuizat inainte de a strange donatiile necesare achizitionarii de rechizite şcolare pentru elevii saraci

Duminica, 4 septembrie 2017, membrii Ateneului Sfantului Pantelimon au continuat lucrul la icoanele incepute. Chiar daca copiii si tinerii iconari nu au reusit sa tina pasul unii cu altii, cei care au fost mai avansati in lucrare, in semn de solidaritate, si-au intrerupt propria lucrare pentru a-i ajuta pe cei care au ramas in urma cu speranta ca vor ajunge cu totii in acelasi timp la momentul final. In felul acesta, ei se antreneaza nu pentru a fi "cei dintai", ci pentru a fi "impreuna". Acesta este spiritul de echipa al Departamentului de copii si tineret Ateneul Sfantului Pantelimon pe care ne dorim sa-l antrenam in continuare. 

Facem precizarea ca, intrucat numarul din periodicul Ateneului Sfantului Pantelimon a fost epuizat inainte de a strange donatiile necesare achizitionarii de rechizite şcolare pentru elevii din familiile sărace sau defavorizate, si urmatorul numar din periodicul Departamentului pentru copii si tineret va fi dedicat ajutorarii elevilor săraci. Speram ca si elevii din familiile sărace ale comunitatii noastre parohiale vor primi rechizite din partea bisericii Sf. Pantelimon, asa cum  vor face toate parohiile din Municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, respectand o măsura adoptata de Arhiepiscopia Bucurestilor la propunerea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel in urma cu mai multi ani. 

,
























Niciun comentariu: