luni, 26 februarie 2018

Pelerinaj la Centrul de îngrijiri paliative Sfântul Nectarie din incinta bisericii SFÂNTUL PANTELIMON – Foişorul de Foc din Bucureşti

Duminică, 25 februarie 2018, la biserica Sfântul Pantelimon-Foişorul de Foc din Bucureşti, a avut loc campania STOP ÎNSINGURĂRII, desfăşurată cu ocazia apropiatei zile de 1 martie 2018 de copiii din cadrul Departamentului „Ateneul Sfântului Pantelimon” sub îndrumarea doamnei Georgeta Muller. 

Iniţiativa, care urmareste promovarea conceptului "Educaţie prin ochii credinţei", face parte din campania parohială STOP ÎNSINGURĂRII! şi se desfăşoară neîntrerupt de peste 8 ani la biserica Sfântul Pantelimon-Foişorul de Foc din Bucureşti în favoarea persoanelor vârstnice, bolnave şi singure din parohie. Astfel, o parte din mărţişoarele şi felicitările realizate pe parcursul lunii februarie 2008 au fost făcute cadou bolnavilor şi personalului din cadrul Centrului de îngrijiri paliative Sfântul Nectarie din incinta bisericii SFÂNTUL PANTELIMON – Foişorul de Foc din Bucureşti. 

Prin aceasta campanie, Departamentul pentru copii şi tineret „Ateneul Sfântului Pantelimon” completează activităţile desfăşurate în cadrul atelierului de pictura pe lemn „Dumnezeu s-a milostivit” (ianuarie 2018). Facem precizarea că, la fel ca în cazul atelierului de pictură, materia primă necesară confecţionării cadourilor de mărţişor a fost obţinută cu sprijinul Departamentului pentru copii şi tineret „Ateneul Sfântului Pantelimon” care a pus la dispoziţie spre difuzare numărul 40/2018 din foaia parohială “Ateneul Sfântului Pantelimon”.

ARHIVA FOTO


 

Niciun comentariu: