joi, 4 mai 2017

Campanie în ziarul parohial pentru înălţarea unei troiţe în memoria părintelui Ioan Pâslaru la mănăstirea Sfinţilor Români de la Poarta Albă, jud. Constanţa

Cu ocazia pelerinajului "Ateneul Rugului Aprins", întreprins în data de 1 mai 2017, am poposit la mănăstirea "Sfinților Români" din Galeşu/Poarta Albă (jud. Constanţa), unde ne-a întâmpinat cu multă dragoste maica stareță Eleodara. 

Prin publicarea numărului 34/2017 din periodicul "Ateneul Sf. Pantelimon", care va fi difuzat duminică, 8 mai 2017, la biserica Sf. Pantelimon-Foişorul de Foc din Bucureşti dorim să susţinem înălţarea la mănăstirea "Sfinților Români" din Galeşu a unei troiţe în memoria părintelui Ioan Pâslaru de la biserica "Sf. Pantelimon - Foişorul de Foc"din Bucureşti care a pătimit alături de mari duhovnici ai neamului nostru, aici, la Canal.

În paginile noului număr al "Ateneului Sf. Pantelimon" continuăm seria dezvăluirilor despre Apărătorii Ortodoxiei în timpul regimului comunist de la biserica Sfântul Pantelimon-Foişorul de Foc din Bucureşti cu mărturii despre părintele Ion Păslaru oferite atât de fiul său, domnul Cristian Pâslaru, cât şi de colegul său de suferinţă, Cicerone Ioniţoiu. Potrivit acestor mărturii, putem trage concluzia că "părintele Pâslaru Ioan, a fost unul dintre eroii care au salvat viaţa inapţilor de la Canalul morţii (Poarta Albă)". 

Niciun comentariu: