vineri, 23 decembrie 2016

Icoanele cu chipul Sf. Ap. Andrei se întorc la iconarii lor

Dragi copii şi tineri, membri ai Ateneului Sfântul Pantelimon,

Vă sunt recunoscător pentru participarea la programele Departamentului pentru copii şi tineret, în special pentru contribuţia voastră la punerea în scenă a piesei de teatru „Brâncoveanu și Ivireanul, iubire de Biserică și neam”, precum şi pentru minunatele icoane cu chipul Sf. Ap. Andrei - Ocrotitorul României.

Fără îndoială, ambele proiecte au ţinut şi anul acesta aprinsă candela "Lumina binefacerii" în comunitatea parohială a bisericii Sf. Pantelimon-Foişorul de Foc din Bucureşti!

Cu bucurie vă anunţ că duminică, 25 decembrie 2016, cu ocazia sărbătorii Naşterii Mântuitorului nostru Hristos, icoanele cu chipul Sfântului Ap. Andrei se vor întoarce în braţele voastre, ale copiilor şi tinerilor care le-au pictat, după ce în numele şi cu ajutorul lor biserica Sf. Pantelimon-Foişorul de Foc a săvârşit fapte bune, putându-le considera din acest punct de vedere „binefăcătoare”.

Mulţumindu-vă tuturor pentru ajutor, şi în special domnului Pioară Oprea, coordonatorul proiectului Atelierul de pictură din toamna aceasta, vă aştept dragii mei mici iconari să duceţi acasă icoanele pictate în biserica noastră.

Crăciun fericit!
Pr. Teleanu Bogdan

Niciun comentariu: