joi, 10 decembrie 2015

Biserica si scoala, impreuna si de Craciun, 16 decembrie 2015

Relația dintre Școala Gimnazială „Maica Domnului” și Biserica „Sfântul Pantelimon” este una specială, fapt constatat şi cu ocazia serbării de Crăciun din acest an, organizată în data de 16 decembrie 2015 la biserica „Sfântul Pantelimon”. 

În aș­teptarea lui Moș Crăciun, care a venit cu daruri de la Biserica „Sfântul Pantelimon”, peste 100 de copii școlarizați la Grădinița „Maica Domnului”  au participat la un spectacol în care au fost prezentate datini și obiceiuri româneşti, precum şi o înregistrare video a piesei de teatru "Poveste de Crăciun" pusă în scenă de Departamentul Ateneul Sfântul Pantelimon.

Colaborarea dintre Școala Gimnazială „Maica Domnului” și Biserica „Sfântul Pantelimon” a început în urmă cu aproape un deceniu. Prin această cooperare se realizează o completare a actului educațional, iar mai presus de aceasta, comuniunea între oameni, precum și apropierea copiilor de Dumnezeu.  

După eveniment, preoţii de la biserica Sfântul Pantelimon au efectuat "au mers cu icoana" în vizită pastorală la bolnavii internaţi la Aşezământul Sfântul Nectarie din incinta acestei biserici parohiale. 


ARHIVA FOTO: 






































Niciun comentariu: