luni, 24 decembrie 2012

LANSARE DE ALBUM FOTO CU OCAZIA NAŞTERII DOMNULUI

Cu ocazia sărbătorii Naşterii Mântuitorului nostru Hristos, cele mai spectaculoase imagini de după 2008, anul în care a fost iniţiat proiectul ATENEUL SFÂNTULUI PANTELIMON, au fost reunite în albumul premium: “Ateneul Sfântului Pantelimon – Un proiect de suflet care a împlinit 5 ani″ care va fi lansat mâine, 25 decembrie 2012, la biserica Sfântul Mc. Pantelimon - Foişorul de Foc din Bucureşti
  “Ateneul Sfântului Pantelimon – Un proiect de suflet care a împlinit 5 ani″ reprezinta o colecţie de momente din activitatea copiilor care participă la Şcoala de duminică "Generaţia Hristos împărtăşit copiilor", care au avut un impact major asupra parohiei Sfântul Pantelimon - Foişorul de Foc. Fotografiile surprind atât momentele din timpul repetiţiilor pentru teatru religios care s-a jucat în biserică în aproape cinci ani, dar si din acţiunile de caritate întreprinse în cadrul acestui proiect care reprezintă un adevarat prilej de  bucurie şi de speranţă.
“Ateneul Sfântului Pantelimon – Un proiect de suflet care a împlinit 5 ani″ este un album de fotografie care nu ar trebui să lipsească din colecţia iubitorilor de teatru religios.


Niciun comentariu: