marți, 3 ianuarie 2012

ANUNT: POVESTEA LUI NICODIM

În cadrul Şcolii de duminică de la Biserica Sfântul Pantelimon - Foişorul de Foc din București (str. Iancu Căpitanu 24, sect. II), va avea loc duminică, 9 septembrie 2012, orele 12:00, premiera scenetei POVESTEA LUI NICODIM, o piesă de teatru de umbre cu ajutorul căreia va fi interpreatată pentru cei mici evanghelia duminicală după un text adaptat de Pr. Bogdan-Aurel TELEANU în interpretarea trupei de teatru ATENEUL SF. PANTELIMON (afis, scenariu, ARHIVA AUDIO, arhiva fotobanda desenata).

Evenimentul face parte dintr-un ciclu de cinci scenete organizate în cadrul campaniei "Conectează-te la viaţa parohială!" pe parcursul lunii semptembrie 2012 cu scopul de a stimula interesul participanţilor la orele de cateheză HRISTOS ÎMPĂRTĂŞTI COPIILOR, dar şi pentru proiectele de educaţie social-filantropică. Astfel, în urma premierei scenetei PILDA LUCCRĂTORILOR RĂI din data de 2 septembrie 2012, s-au creat premizele implementării cu ajutorul unora dintre credincioşi a miniproiectului de educaţie social-filantropică, intitulat “Masa Micii Sfintei Mării”. 

Proiectul  Masa Micii Sfintei Mării se va derula în data de 8 septembrie 2012 şi se înscrie în campania 'Stop însingurării!' lansată de parohie pentru ajutorarea   bătrânilor din blocul de garsoniere din Oborul Nou (Nr. 13, P 10). Programul urmareste sensibilizarea copiilor în privinţa suferinţelor provocate de boală şi singurătate; dezvoltarea coeziunii la nivelul parohiei între bătrâni, tineri şi persoane suferinde; creşterea motivaţiei pentru proiectele de asistenţă socială la nivelul parohiei; dezvoltarea spiritului antreprenorial al copiilor şi valorificarea potenţialului trupei de teatru "Ateneul Sfântului Pantelimon" şi creşterea relevanţei sale în peisajul bisericesc parohial. 

Niciun comentariu: