luni, 31 ianuarie 2011

PRECIZARE

Întrucât în anul 2010, pe lângă realizări, au existat şi probleme de comportament individual care au afectat imaginea de grup a trupei de teatru Ateneu, facem următoarea precizare:

1. Trupa de teatru ATENEU face parte din proiectul cultural-religios ATENEU ORTODOX.
2. Scopul proiectului ATENEU ORTODOX este de a combate tendinţele de secularizare a Bisericii prin promovarea valorilor creştin-ortodoxe.
3. Orice susţinător sau colaborator al proiectului trebuie să fie sau să-şi dorească să devină un bun creştin ortodox.
4. Câştigarea încrederii părinţilor copiilor care fac parte din proiectul cultural-religios ATENEU ORTODOX în pedagogia Mântuitorului nostru Hristos, Cel care a declarat în mod public: „Îndrăzniți, Eu am biruit lumea!“ (Ioan 16, 33)”.

În concluzie, orice încercare de compromitere prin deturnarea sensului lucrării ATENEU ORTODOX reprezintă, de fapt, un obstacol în calea lucrării de promovare a valorilor creştin-ortodoxe, fiind catalogate ca atare. Ne exprimăm speranţa că, în perspectivă, să se realizeze o primenire a resurselor umane implicate în acest proiect care să fie animate de principiile unei culturi de grup care poate să susţină cu succes trăirea autentic religios-creştină astfel încât, în virtutea principiului transperenţei, să reflecte pozitiv numai şi numai mesajul Mântuitorului nostru Hristos.

.


MEMBRII GRUPULUI CATEHETIC HRISTOS ÎMPĂRTĂŞIT COPIILOR:
Florin Strâmbeanu
Andrei Barbu
Alina Vlad
Antonia Chiroiu-Bolteanu
Cristina Chiroiu-Bolteanu,
Camelia Oprea,
Daniela Dumitru,
Elena Nicolae-Romaniuc,
Ana Manicea

Cristina
Emma

Niciun comentariu: