luni, 31 ianuarie 2011

PRECIZARE

Întrucât în anul 2010, pe lângă realizări, au existat şi probleme de comportament individual care au afectat imaginea de grup a trupei de teatru Ateneu, facem următoarea precizare:

1. Trupa de teatru ATENEU face parte din proiectul cultural-religios ATENEU ORTODOX.
2. Scopul proiectului ATENEU ORTODOX este de a combate tendinţele de secularizare a Bisericii prin promovarea valorilor creştin-ortodoxe.
3. Orice susţinător sau colaborator al proiectului trebuie să fie sau să-şi dorească să devină un bun creştin ortodox.
4. Câştigarea încrederii părinţilor copiilor care fac parte din proiectul cultural-religios ATENEU ORTODOX în pedagogia Mântuitorului nostru Hristos, Cel care a declarat în mod public: „Îndrăzniți, Eu am biruit lumea!“ (Ioan 16, 33)”.

În concluzie, orice încercare de compromitere prin deturnarea sensului lucrării ATENEU ORTODOX reprezintă, de fapt, un obstacol în calea lucrării de promovare a valorilor creştin-ortodoxe, fiind catalogate ca atare. Ne exprimăm speranţa că, în perspectivă, să se realizeze o primenire a resurselor umane implicate în acest proiect care să fie animate de principiile unei culturi de grup care poate să susţină cu succes trăirea autentic religios-creştină astfel încât, în virtutea principiului transperenţei, să reflecte pozitiv numai şi numai mesajul Mântuitorului nostru Hristos.

.


MEMBRII GRUPULUI CATEHETIC HRISTOS ÎMPĂRTĂŞIT COPIILOR:
Florin Strâmbeanu
Andrei Barbu
Alina Vlad
Antonia Chiroiu-Bolteanu
Cristina Chiroiu-Bolteanu,
Camelia Oprea,
Daniela Dumitru,
Elena Nicolae-Romaniuc,
Ana Manicea

Cristina
Emma

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!