marți, 3 octombrie 2017

#CARTEaREZISTĂ, manifestare cultural-educativă dedicată ZILEI INTERNAŢIONALE A EDUCAŢIEI

Seratele ATENEUL SFANTULUI PANTELIMON au găzduit miercuri, 4 octombrie 2017, manifestarea cultural-educativă #CARTEaREZISTĂ dedicată Zilei Internaţionale a Educaţiei. 



Evenimentul  a fost organizat la biserica Sfântul Pantelimon-Foişorul de Foc în colaborare cu Şcoala Gimnazială „Maica Domnului” din București şi se înscrie în iniţiativa mai largă de susţinere a lecturii de carte coordonată de mediatorul cultural Simona Pandele.

În cadrul evenimentului au avut loc un concert sustinut de solistii clasei de pian a profesoarei Olga Szell şi o discuţie liberă cu scriitoarea Ivona Boitan despre importanţa cititului unor cărţi de calitate pentru viaţa unui om. Toţi cei care au fost prezenţi la această manifestare au participat la o campanie de strângere de cărți pentru instituţiile defavorizate din punct de vedere al fondului de carte.

Manifestarea cultural-educativă #CARTEaREZISTĂ s-a încheiat cu vernisarea expoziției de icoane pe lemn CU HRISTOS ÎN SUFERINȚĂ, realizată de membrii Departamentului pentru copii şi tineret ATENEUL SFÂNTULUI PANTELIMON.


























































































Niciun comentariu: