duminică, 14 august 2016

Jurnal de tabara 14 august 2016, ziua porților deschide la casa parohiala Gh. Popescu Colibași

Ziua de 14 august 2014 a însemnat o nouă experiență în tabăra ”Prietenii Sf. Ap. Andrei”. După ce au participat la Sfânta Liturghie și s-au împărtășit, prietenii Sf. Ap. Andrei au fost invitați în curtea casei parohiale Gh. Popescu Colibași unde au continuat activitatea de pictură pe lemn, au cântat și s-au jucat în voie într-o veritabilă atmosferă de vacanță.

Icoanele cu chipul Sfântului Apostol Andrei încep să prindă contur, iar pentru ca munca să nu pară dificilă, Theodor-Ioan Teleanu și Mihăiță Neacșu au interpret pe rând, unul la pian, iar altul la vioară melodii care i-au făcut pe cei prezenți să uite pe moment că se află în grădina unei case și să se creadă într-o adevărată sală de concert în care cortina era vița-de-vie, iar drept candelabre străjuiau umbrele câtorva pomi fructiferi.

În încheierea taberei, așa cum șade bine între prieteni, s-a încins o joacă pe cinste fiecare din copii punând mâna pe câte un instrument de sport care a considerat că-i vine mai bine. Astfel, grădina Ateneul Sf. Pantelimon din cadrul casei parohiale Gh. Popescu Colibași, care și-a deschis porțile de data aceasta în cinstea prietenilor Sf. Ap. Andrei, s-a dovedit a fi primitoare ca de fiecare dată de cîte ori a fost nevoie ca programele catehetice să fie îmbogățite cu noi experiențe la parohia Sf. Pantelimon-Foișorul de Foc din București.
























Niciun comentariu: