marți, 12 decembrie 2017

Incheierea expoziţiei "Cu Hristos în suferinţă"

Duminica, 17 decembrie 2017, este ultima zi in care puteţi vedea expoziţia "Cu Hristos în suferinţă", organizată de Departamentul pentru copii şi tineret Ateneul Sfântului Pantelimon în parohia Sfântul Pantelimon-Foişorul de Foc din Bucureşti.

Dacă alegeţi sfârşitul săptămânii pentru o incursiune iconografică vă veţi putea întâlni cu copiii şi tinerii de la parohia noastră care au creat acest univers. Momentul se încheie cu festivitatea de premiere a artiştilor care au dat viaţă acestui proiect. 

Expoziţia reprezintă rezultatul unui proiect artistic iconografic care a durat 4-5 duminici consecutive în parohia Sf. Pantelimon sub coordonarea doamnei Georgeta Muller. Menţionăm că piesa de rezistență a expoziție o reprezintă o icoană cu Mântuitorul Iisus Hristos Pantocrator în zeghe, amintind faptul că anul 2017 este dedicat de Patriarhia Română apărătorilor ortodoxiei din vremea persecuției regimului comunist din România. Pe parcursul atelierelor de pictură au fost organizate mai multe biblioteci ad-hoc "Tinere, ia şi citeşte!". 

ARHIVA FOTO




















 
 

Niciun comentariu: