joi, 7 septembrie 2017

"TINERE, IA ŞI CITEŞTE!", duminică, 10.09.2017, la biserica Sf. Pantelimon-Foişorul de Foc



Duminică, 10 septembrie 2017, la biserica Sf. Pantelimon-Foişorul de Foc din Bucureşti, s-a desfășurat cel de-al patrulea atelier de pictură "Cu Hristos în suferinţă" din cadrul Şcolii de duminică. 

Cu acest prilej, Departamentul pentru copii şi tineret au organizat o nouă bibliotecă de carte românească şi străină în curtea bisericii în cadru proiectului parohial “Tinere, ia şi citeşte!”. 

Întrucât periodicul Ateneul Sfântului Pantelimon a fost epuizat înainte de a se strânge fondurile necesare achiziţionării de rechizite şcolare pentru elevi săraci din parohie, duminică a fost distribuit un nou număr din publicaţia Departamentul pentru copii şi tineret Ateneul Sfântului Pantelimon care continuă publicare seria de capitole din romanul foileton „Osânda cărţilor”. 

 Romanul este dedicat “Anului comemorativ Justinian Patriarhul și al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului în Patriarhia Română” şi pune în lumină rezistenţa prin cult a preoţilor de la biserica Sfântul Pantelimon - Foişorul de Foc din Bucureşti în faţa "Ciumei Roşii".

ARHIVA FOTO





























 

Niciun comentariu: