duminică, 17 mai 2020

Concretizarea campaniei umanitare "Lista lui Vali Chiriță", 16.05.2020


În ziua de 16 mai 2020, cu sprijinul domnului Vali Chiriță, reprezentantul firmei ANPET Building administrată de domnul Petru Boagiu, Departamentul pentru copii și tineret „Ateneul Sfântului Pantelimon” a inițiat preventiv dezinfectarea și igienizarea spatiilor din biserica Sf Pantelimon - Foișorul de Foc din București, precum și marcarea spațiului din curtea bisericii pentru participarea enoriașilor la Sfânta Liturghie din cea de a treia zi a stării de alertă cauzate de pandemia COVID-19. 

Lista domnului Vali Chiriță a cuprins sterilizarea centrală preventivă cu ajutorul unei lămpi UV-C cu lumina directă (300 lei), ozonificarea aer cu ajutorul a patru aparate cu lampă UV-C cu lumină indirectă și ventilator (200 lei), închirierea unui tunel cu lampă UV - C pentru sterilizarea celor care intră în biserică (400 lei/lună), achiziționarea a patru stâlpi din cauciuc (260 lei), achiziționarea a patru stâlpi mobili cu greutatea 12 kg (300 lei) și bandă adezivă pentru marcare (205 lei). Valoarea totală a investiției a fost de 1 665 lei, costul fiind suportat de firma ANPET Building.

„Lista domnului Vali Chiriță” se situează în continuarea campaniei caritabile dedicată celor afectați de pandemia provocată de noul coronavirus (SARS-CoV-2), oferind până în prezent un ajutor concret în valoare de aproximativ 78.136 lei.


Biserica Sfântul Pantelimon, sfântul al cărui hram îl poartă fiind de profesie un medic care a trăit în imperiul roman din secolul al III - lea, este primul locaș de cult din lume care a recurs la acest proces preventiv de dezinfectare, sterilizare și igienizare.
ARHIVA FOTO (sursa: Inquam foto):















În perioada 1 aprilie -15 mai 2020, în perioada stării de urgență determinată de pandemia cu noul coronavirus, Departamentul pentru copii și tineret „Ateneul Sfântului Pantelimon” a desfășurat cinci campanii umanitare după cum urmează:

1. Campania umanitară "Lista lui Petru" (23.171,50 lei)
2. Campania umanitară "Lista Julietei"(8.300 lei)
3. Campania umanitară "Lista Mihaelei" (14.400 lei)
4. Campania umanitară „Lista lui Mircea”(17.950 lei)
5. Campania umanitară „Lista Ioanei” (11.000 lei).

Biroul de Presă al Departamentului pentru copii și tineret Ateneul Sf. Pantelimon

Niciun comentariu: