joi, 28 aprilie 2016

Hristos împărtăşit preşcolarilor din parohie

Joi, 28 aprilie 2016, ora 8.30, 40 de preşcolari de la Grădiniţa Don Castor din Bucureşti au primit Sfânta Împărtăşanie la biserica parohiei Sfântul Pantelimon

Aceasta activitate a devenit deja o tradiţie, de care se bucură atât copii, părinţii lor şi cadrele didactice de la Grădiniţa Don Castor, cât şi preoţii bisericii Sfântul Pantelimon, care îi primesc pe copii de fiecare dată cu mare bucurie. 

La plecare, copiii spre marea lor bucurie, au primit câte o icoană cu Sfântul Ierarh Martir Antim Ivireanul.

Această activitate a constituit un nou pretext al reintalnirii celor 24 de icoane şi a iconarilor lor cu o noua experienţă duhovnicească, aşa cum au fost si cele precedente dintre care amintim: 1. procesiunea Icoana - fereastră spre Dumnezeu (20 martie 2016, la Duminica Ortodoxiei), 2. daruri pentru pacientii internati în Centrul de îngrijiri paleative Sf. Nectarie din incinta bisericii Sf. Pantelimon (13 martie 2016), 3. "Ora de Religie altfel" susţinută la Mănăstirea Antim (9 martie 2016), 4. expoziţia-simpozion "Antim Ivireanu - rafinament postbizantin al simbolicii creştine" (3 aprilie 2016), 5. biblioteca din gradina (10 aprilie) şi 6. Masa de Florii (24 aprilie).

Un Paşte binecuvântat de Dumnezeu cu linişte, bucurie şi sănătate multă!








Niciun comentariu: